Fűtéskorszerűsítés

A lakások elavult fűtés-, és melegvíz-ellátó rendszerei óriási energiaveszteséget, ezáltal többlet szén-dioxid kibocsátást okoznak.

Az energiatakarékosság fokozását és az üvegházhatású gáz kibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítéseket célzó beruházások megvalósítása nagyon költséges, és emiatt gyakran kivitelezhetetlen magánszemélyek számára megfelelő támogatás nélkül a kazáncsere

Jelen alprogram lehetőséget nyújt a lakosság számára, hogy lakóépületek illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek felújításával hozzájáruljanak az ország klímavédelmi céljaihoz, egyszersmind csökkentsék energiafogyasztásukat és a belőle eredő kiadásaikat – olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által 2017. március 9-én közzétett pályázati felhívásában.

Keresse meg munkatársunkat, és tudjon meg többet a fűtéskorszerűsítés árakról, illetve a hőszigetelés szolgáltatásunkról !

Legutóbbi cikkeink

Tekintse meg cikkeinket
fűtéskorszerűsítés, fűtéskorszerűsítés pályázat

Ebben a blog cikkünkben arról tájékozódhatnak, hogyan vehetnek részt a fűtéskorszerűsítés pályázaton magánszemélyként....

Vegye fel velünk a kapcsolatot!