Hőszigetelés

Miért van szükség a hőszigetelésre ?

Egyrészt a hőszigetelő rendszerek védenek télen a hideg ellen, valamint alacsonyabb fűtési költséget eredményeznek - másrészt
nyári időszakban a túlzott felmelegedéstől is megvédik a lakóépületeket.
 
A hőszigetelés megvédi az épület szerkezeteit a kűlső hatásoktól példaként említve: az esővíz nem tud bejutni a falazatba, illetve a résekbe. Társasház kazáncsere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, társasház pályázat, társasház felújítás szolgáltatások egy helyen.

 
Mivel a hűtésre fordított energiának 3-szor magasabb a költsége, mint a fűtésé - ezért érdemes hőszigetelésként megfelelő minőségű nemesvakolatokat alkalmazni, amelyek tisztíthatóak, és esztétikai szempontból is kitűnőek.
 
A hőszigetelő rendszer nagy előnye, hogy növeli a komfortérzetet úgy, hogy a belső falak hőmérséklete egyenletesebb és magasabb hőmérsékletű lesz. Tudjon meg többet a hőszigetelés árakról !

Legutóbbi cikkeink

Tekintse meg cikkeinket
hőszigetelés ár

Ez annak tudható be, hogy nincs megfelelő hőszigetelés technológia alkalmazva a lakóházak energiaveszteségének csökkentése érdekében, valamint ez függ a falszerkezetek vastagságától is. Egyéb problémákat is okoz az alacsony szigetelőképességű falazat falszigetelés nélkül, hiszen megjelenhet a penészedés a hőhidaknál, amely a beltéri falfelületeken látható. Ennek következtében a hideg falak miatt csökken a hőérzetünk, nyáron pedig a falak tárolják a hőt. A hőveszteség csökkentése érdekében tehát, ezért van szükség a lakótelepi lakások, társasházak, családi házak hőszigetelésére. A homlokzati hőszigetelésekre, és az energiatakarékos lakóházak kialakítására - az energiaárak folyamatos emelkedése miatt nőtt meg az emberek igénye. A mai modern lakóházaknak manapság már rendelkezniük kell korszerű homlokzati hőszigeteléssel....

Vegye fel velünk a kapcsolatot!