Családiház építés, lakásfelújítás, generál kivitelezés

Összességében az alacsony energiaigényű építmény túlszárnyalja a mai kor követelményeit, elfogadható áron valósítható meg és fel van készítve olyan ma is elérhető megoldásokra is, amik tömeges elterjedésére még egy kicsit várni kell. Az alacsony energiaigényű ház tehát minden szempontból értékálló befektetés. Családiház építés szolgáltatás.

Az ökologikus szemlélettel megtervezett ház környezetbarát, alacsony toxicitású anyagokat használ és a fontos célja, hogy a benne lakók egészségének megőrzéséhez az épület is hozzájáruljon. Ismerje meg lakásfelújítás szolgáltatásunkat.

családiház építés, lakásfelújítás, generál kivitelezés

Ásvány ékszer webáruház, bizsu, mandalák | Carinashop.hu

Mindig rácsodálkozunk, hogy milyen változatosak, hogyan játszanak a fénnyel, milyen sok oldalukat mutatják meg. Minden rájuk eső fényt másképpen szórnak vissza. Hol tompák, hol fényesek, néha átlátszóak, néha, mintha füst kavarogna bennük. Egymás mellé kerülve egészen új formában jelennek meg. Vannak kövek, melyek szeretik egymást és vannak, amelyek nem. Amennyiben kellő ráérzéssel választod ki őket egymásnak, meghálálják felerősödő fényükkel, ragyogásukkal, de ha nem, színük tompább, haragosabb lesz, viselőjük nem érzi jól magát. Holott harmóniát, nyugalmat hoznak, amikor kell vagy akár fel is tudnak dobni, lelkesíteni!

ásvány ékszer, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, bizsuk, mandalák, textilek

Ingatlanépítő Kft. - Tetőszigetelés magasfokon

Az Ingatlanépítő Kft. családi vállalkozásként indult a 90-es években. Kezdetekben műszaki tanácsadással, műszaki ellenőrzéssel és egyéb építőipari műszaki tevékenységgel foglalkoztunk. PVC szigetelés szolgáltatás. Számunkra hívatás a jól elvégzett munka mellett, a Megrendelőink elégedettsége, amelyet minőségi és lelkiismeretes munkavégzéssel, kedvező alacsony árakkal, megbízható garanciálsi ügyintézéssel szeretnénk elérni.

tető-szigetelés

Garázskapu, ami az ön kényelmét szolgálja!

Cégünk garázskapuk, kertkapuk automata nyitásával foglalkozik, 1995. óta. A kft. alapvető célja, hogy a MINŐSÉG, a BIZTONSÁG, illetve a MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása mellett, korszerű termékekkel szolgáljunk az érdeklődőink felé.

szekcionált garázskapu

Prémium Lakóautó - lakóautó, lakó autó, lakóautó bérlés, lakókocsi bérlés, prémium lakóautó

Cégünk egy családi hobbiból nőtte ki magát több év leforgása alatt. 2008 óta hódolunk ennek az üdülési formának, és a lehetőséget meglátva elkezdtünk lakóautó kiadással foglalkozni.

Elsősorban családi vállalkozásnak tartjuk magunkat, mivel közel áll a szívünkhöz, a lakóautózás, fontosnak tartjuk, hogy bérlőinknek is át tudjuk adni sok éves utazási tapasztalatainkat, amit üdüléseik során hasznosíthatnak. Számunkra a lakóautózás pont azt adta, amire szükségünk volt: a turizmus embertömegétől való távolmaradást, az otthon érzete környezetet és a színtiszta kikapcsolódást.

lakóautó, lakó autó, lakóautó bérlés, lakókocsi bérlés, prémium lakóautó

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek nem pusztán az árnyékolásról gondoskodnak, hanem díszítik a belső tereket. - Szalagfüggöny, Reluxa, Roletta

A célunk megegyezik az Önével: Megtalálni és biztosítani Önnek a legmegfelelőbb árnyékolót, amire szüksége lehet, és amit hosszú ideig használhat a legnagyobb megelégedésére. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek nem pusztán az árnyékolásról gondoskodnak, hanem díszítik a belső tereket, és az Ön ízlésére formált hangulatot képesek teremteni.

Szalagfüggöny, reluxa, roletta Budapest

3ER - CARS Autójavító Kft. - Kárügyintézés, karosszéria javítás, kárfelvétel

Cégünk karosszériajavító részlege teljes körű autókarosszéria javítással, karosszéria lakatos és fényezési munkákkal, biztosítási és kárfelvételi ügyintézéssel, ill. kárfelvétellel foglalkozik.

Kárügyintézés, karosszéria javítás, kárfelvétel (Gyál, Vecsés, Üllő, Gyömrő, 18.kerület)

ATMO | Homokfúvás, Homokszórás, felülettisztítás, mobil homokfúvás országos

Cégünk a hazai homokfúvó és felülettisztító piac meghatározó szereplője. Homokfúvás külső helyszíneken: Munkánk egyik fontos területe a külső helyszíneken, jellemzően épületeken végzett külső és belső falfelület tisztítás, festék eltávolítás, homokfúvás. E mellett gyakori a szobrok, ipari méretű vasszerkezetek, tégla, fémfelületek homokfúvás, betonfelületek kezelése, érdesítése különböző szemcsemérettel.

felülettisztítás

Cégünk fő tevékenységei: könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás. Ha kérdése lenne kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Jenei Gyöngyike vagyok (tényleg így vagyok anyakönyvezve , a Tanto Meno Kft. ügyvezetője. Engedd meg, hogy röviden bemutassam irodánkat!

Könyvelő irodánk jelenleg (2015) rajtam kívül 5 állandó munkatárssal dolgozik. Bérszámfejtés Budapesten.

32 éves pályafutásom alatt ez a második saját könyvelő irodám. Természetesen a tudásvágytól hajtva folyamatosan képeztem magam pl: felszámolási szakasszisztens, minősített pályázatíró, belső auditor, társasházak gazdasági ellenőre képzéseken. Jelenleg adótanácsadói képzésen veszek részt. A két vállalkozásom között alkalmazottként is eltöltöttem pár évet.

könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás

Színesfém felvásárlás Budapest, méhtelep, akkumulátor átvétel: cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak!!

Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak! Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva! Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális árainkat, hireinket tekintheti meg! Szívesen látunk minden kedves érdeklődőt, beszállítót!

színesfém felvásárlás budapest, méhtelep budapest, akkumulátor átvétel budapest

Provill.hu - Professzionális ipari szenzor, ipari érzékelők

Ipari automatizálás, irányítástechnika eszközei, alkatrészeinek kereskedelme, ipari szenzor, ipari érzékelők. Cégünk közel 25 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat partnaraink felé.

Provill ipari szenzor

Faelgázosító kazán gyártása, faelgázosító kazánok B-Steel.hu

A kazán hatásfoka 86.46% mely kimagasló a vetélytársai közül. Nem tartalmaz semmilyen elektronikát, ventilátort, így hiba lehetősége minimális. Kis huzatigényű, ami lehetővé teszi hagyományos kéménybe való bekötését. A tűztér rostély 10mm-es acélból készül a hosszú élettartam eléréséért. Extra könnyű tisztíthatóság és kezelhetőség jellemzi. Egyaránt lehet nyitott és zárt rendszerbe kötni, mert rendelhető hozzá vészhűtő kör, így ha pl. áramszünet van és nem működik a szivattyú, a kazán hűti magát, ezzel megakadályozva a felforrást.

b-steel

Autómentés Budapest Éjjel-Nappal Autómentő Bérlés Autószállító utánfutó (2,7 T 4,5 m/ 2,7 T 5 m/ 3,5 T 8 m)

Autómentés:

Ha a gépkocsija cserbenhagyja Önt, bárhol is legyen, egyetlen telefonhívással rendelhet autómentést. Legyen szó külföldről, belföldről, Budapestről egyaránt hívhat minket éjjel nappal! A lehető legrövidebb időn belül indulunk a segítségére. Amennyiben nincs lehetősége a járművet szállítás után elhelyezni, úgy telephelyünkön a tárolás is megoldható 1000 Ft+ áfa/ nap áron. Autómentő Budapest. Autómentésnél igény szerin csereautót viszünk a helyszínre. Kettőnél több személy esetén 4 kerékhajtású terepjáróval vagy igény szerint 8+1 személyes Renault Trafic kisbusszal történik a mentés.

autómentő Budapest, autómentés Budapest

Variosystem.hu - Könnyűszerkezetes házak, készházak

A könnyűszerkezetes ház, gyorsház hőszigetelő képessége az építés során alkalmazott anyagok tulajdonságaiból adódóan jobb, mint a hagyományos szerkezetű épületeké. Az ilyen technológiával épülő házak esetében a fűtési költség mintegy 30-50%-kal is csökkenthető és a jól kialakított hőszigetelés jelentősen csökkenti a CO2 kibocsátást. Az emelkedő energiaárak miatt a falak hőszigetelő képességét egyre fokozzák a gyártók. Ezen a téren a könnyűszerkezet verhetetlen.

könnyűszerkezetes házak

Ágens Bt. - Pénztárgép, online pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest

A cég alapítói, Jókay Attila és Fehér István már 1985. óta foglalkoznak pénztárgépek értékesítésével, javításával (Hugin – Sweda 1575).Tevékenységi területünk főleg észak-Pest és vonzáskörzete, de természetesen vannak ügyfeleink egész Budapest és Pest megye területén. Cégünk bemutatóterme és szervizmûhelye Újpest központjában van. Kiváló és ingyenes parkolási lehetõséggel rendelkezünk, de aki tömegközlekedéssel utazik,az is könnyedén elér bennünket, ugyanis a kék Metro végállomástól kb. 500 méterre vagyunk.

pénztárgép Budapest, online pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest

Villanyszerelés Budapest - Milliamper Bt. - A minőségi villanyszerelés!

Cégünk fő profilja a villanyszerelés Budapest szolgáltatás, elektromos hálózat kialakítása, lakásoknál és családi házaknál, valamint mérő óra helyek kialakítása és mérőóra teljesítmény bővítés. E mellett új elektromos hálózat kiépítése és kisebb szerelések, kiépítések, első sorban Budapesten.

Villanyszerelő Budapest

Kisteherautó bérlés, mikrobusz bérlés Budapest , autóbérlés Budapest

Társaságunk kis,közép valamint prémium kategóriás személyautók bérbeadásával is foglalkozik. Hat és kilenc személyes mikrobuszok ,kisbuszok ,hétszemélyes egyterű bérautóink állnak rendelkezésre.

Kishaszongépjármű kategóriában 3.5t kisteherautók, platós és zárt dobozos, valamint kétszemélyes furgon bérautóinkkal várjuk! Nálunk biztosan megtalálja az éppen szükséges autóbérlés lehetőségét.

kisteherautó bérlés Budapest, mikrobusz bérlés Budapest, autóbérlés Budapest

Autófényezés, karosszériajavítás, polírozás és teljes körű szerviz: kárfelvétel és kárrendezés, autófényező műhely Budapesten. Látogassa meg honlapunkat.

Mi a teendő, ha a károkozó gépjárművet nem a tulajdonos/üzemben tartó vezette?

A helyszínen kitöltésre kerülő Európai Baleseti Bejelentőre a szerződő adatainál a tulajdonos/üzembentartó nevét, címét, elérhetőségét fel kell tüntetni. A megadott adatok valódiságát a forgalmi engedély alapján tanácsos ellenőrizni.

kárügyintézés budapest, kárrendezés budapest, karosszéria javítás budapest, autójavítás budapest

Akkugarancia.hu Kft. - Minden ami akkumulátor, autó akku, akku. Keresse kedvezményez árainkat webáruházunkban és üzletünkben egyaránt.

A folyamatos használat mellett, nagy igénybevétel hatására az autó akku is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személyautók esetében fokozottan kell ügyelnünk az auto akku vizsgálatára, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha  leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja az akkumulátor állapotát.

akkumulátor

A Complex Trade Gépgyártó és Szerelő Kft. ügyvezetőjeként üdvözlöm leendő partnereink között! A szakembereink tudása, technikai felszereltségünk, az évek alatt szerzett tapasztalatunk a garancia a sikeres együttműködésünkre!

A Complex Trade Gépgyártó és Szerelő Kft. ügyvezetőjeként üdvözlöm leendő partnereink között!  A szakembereink tudása, technikai felszereltségünk, az évek alatt szerzett tapasztalatunk a garancia a sikeres együttműködésünkre!
Gép- és fémszerkezetgyártó, fémmegmunkáló vállalkozásunk több mint húszéves történetéből kiderül, milyen megbízásokat teljesítettünk nagy sikerrel, milyen hazai és külföldi munkavégzések tapasztalatával gazdagodtunk az elmúlt évek alatt.
A kifogástalan megrendeléseink teljesítésének alapja az átgondolt, jól ütemezett munkavégzés. Az általunk szerelt, felújított gépek nagy értéket képviselnek, munkába állításuk még a gyorsan megújuló technikai környezetben is több évre szóló beruházásnak minősül.
 

gépjavítás karbantartás telepítés, szállító és tároló eszközök gyártása, egyedi gépgyártás

Varrógép szervíz, háztartási varrógép javítás | Varr-Optik Bt.

Nevem Kozák Zoltán 1983-ban végeztem, mint varrógépműszerész, újpesten a Puskás Ferenc szakmunkás képző skolában. 2004-ben létrehoztam a VARR-OPTIK Bt. mely megalakulása óta varrógépek javításával, szervízelésével, varrógép alkatrészek forgalmazásával és azokhoz tartozó kiegészítők értékesítésével foglalkozik.

varrógép javítás, varrógép szervíz, háztartási varrógép javítás, ipari varrógép javítás

Jégkár javítás, horpadás javítás, polírozás Budapest

Bizonyára már sokan találkoztak olyan gépjárművekkel az utakon, amelyet megrongált a jégeső.
Megszámlálhatatlan horpadás a karosszérián, betört szélvédők, kitört lámpák jelzik a pusztítást. Addig nem is tudjuk átérezni a dolog súlyát amíg velünk is meg nem történik. Horpadás javítás Budapest szolgáltatás.
De, ha már megtörtént akkor sincs probléma. A fényezés nélküli technológia segítségével maradéktalanul helyreállítható a karosszéria sérülése. Jégkár javítás Budapest területén.

Jégkár javítás

Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. - Állványbérlés, homlokzati állvány, állványozás, állványkölcsönzés

A Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. a Gemenc Állványozó Kft. megalapításával kezdte meg hozzájárulását az építőipari vállalatok sikerességéhez, akként hogy a piacon egyedülálló szakmai felkészültség, rövid határidők és pontosan kivitelezett biztonságos állványtechnológiát, állványozás, homlokzati állvány bérbeadás szolgáltatást biztosított valemennyi megrendelő részére. Ez mára a Cégcsoport küldetésévé vált. 

állványbérlés, homlokzati állvány, állványozás, állványkölcsönzés

Fém polc, salgó polc. Sokszorozza meg tárolási kapacitását fémpolc tárolórendszerrel!

Cége raktárgazdálkodását hatékonnyá változtatja a Salgó fémpolc rendszer beépítése. Belátható, hogy nem mindegy, mennyi árut képes elhelyezni egységnyi területen. A Salgó fémpolc rendszerekkel megoldhatja mindennapi raktárkezelését, és hosszú időn keresztül kiválóan működő, megbízható raktározási körülményeket teremthet.

Alföld Forest salgó polc és fém polc

SzívósTeam - Profi lakásfelújítás, családi ház építés

A mi álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásfelújítással, mert ahogy mondani szokták, sok bába között elvész a gyermek. És ez minden szinten igaz a lakásfelújításra is. Amikor külön embert bízunk meg a bontás, burkolás, a lakásunk víz- gáz- fűtésrendszere rendbe hozatala elvégzésével, de a festés és tapétázás egy negyedik kivitelező által lesz elvégezve, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrolálni, de a végén –a tapasztalat legalább is ezt mutatja- nem azt kapjuk, amit elképzeltünk. A másik fontos szempont az esetleges későbbi hibák előfordulása esetén, a Megrendelő nem tudja megállapítani, hogy az adott hibáért ki a felelős. Ezért fontos hogy a lakásfelújítás egy kézben legyen azaz meg legyen egy személyben az esetleges hibákért a felelős. Cégünk által elvégzett lakásfelújítás esetén 5év írásban vállalt garanciát válallunk. Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvásásait, majd az alatta dolgozok, elvégeznek minden teendőt.

lakásfelújítás

Bálint Wellness Apartman | Luxus, wellness apartman Siófok

Kedvező árú, jó minőségű Luxus apartman Siófok, wellness apartman Siófok, apartman Siófok Az igényesen berendezett siófoki szálláson több superior apartman, premium deluxe apartman, premium delux VIP apartman, mindegyikben színes tévével, tusolós és vécés fürdővel, jól felszerelt konyhával, étkezőrésszel és klímával.Tekintse meg kényelmes és barátságos kedvező árú apartmanjainkat, amelyek alkalmasak hosszabb vagy rövidebb családi illetve baráti társaságban eltöltött nyaralásra a nyár fővárosában, Siófokon.

luxus apartman Siófok, wellness apartman Siófok, apartman Siófok

Kozmapolitan - Olaszországi szállás és apartman ajánlatok, olasz szállások

Olaszország egy igazi turista paradicsom! Ha Olaszország, nyaralás szerepel a jövő évi tervben, akkor nálunk mindenki megtalálja a számításait, hisz az ország adottságai kiválóak, a táj gyönyörű és a sokszínű tengerpart, a napfényes klíma, a történelmi városok és műemlékek mind-mind csábító vonzerők. 

Olasz szállások

Corvin orvosi rendelő: Fül-orr-gégészet magánrendelés

Tartós fülfájás, torokfájás, orrdugulás, orrvérzés, erős horkolás mandula, orrmandula megnagyobbodás esetén  fül-orr-gégész és audiológus szakorvosaink várják Önt!

Vizsgálatkor a fül-orr-gégészet magánrendelés alatt szakorvos felveszi a páciens anamnézisét – korábbi betegségeit, panaszait. Ezután következik a fül külső hallójáratai, dobhártyák, a fül után az orr melléküregeinek vizsgálata. A torok vizsgálata a szájüreg, torokmandulák valamint a garat. A gégét előzetes egyeztetés után esetleges érzéstelenítő spray segítségével vizsgálják.

corvinorvosirendelo

Fantázia Szabadon - Készházak, készház árak, könnyűszerkezetes házak

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik. Magyarországon a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.

készházak, készház árak, könnyűszerkezetes házak

Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka Szeged Makó Szentes, Csongrád Megye

A rusztikus tégla munkák a kőműves munkák egyfajta kiegészítő tevékenysége. Felhasználási területe igen sokrétű, és igazán szép megoldások láthatnak napvilágot egy-egy munka kapcsán. Ezért is tartjuk ezt a munkát az egyik nagy kedvencünknek.

Több mint tíz éve foglalkozunk bontott téglákból való építkezéssel. Ezekből építettünk már falakat, kerítéseket, pilléreket, pincéket, grillsütőket, kéményeket, kandallókat és még sorolhatnánk, mi minden mást.

Mitől lesz egy koszos, átlagos téglából egy antik, rusztikus jellegű mediterrán színekben pompázó gyönyörű építőanyag? A titok egyszerűen a megvalósítás, viszont a munka elvégzése ennél jóval nehezebb. Az adott munka igényei szerint nagyon fontos az oda illő tégla szakszerű kiválasztása, gondos megtisztítása, különböző impregnáló anyagokkal való megmunkálása, valamint az egyéb segédanyagok helyes hozzáadása (ragasztók, fugázók, habarcsok, stb.).

Ezek a téglák legkevesebb 100-150 évesek és tartósságuk már nem kérdéses. Egyes téglákon különleges feliratokat, pecséteket (bélyegeket) láthatunk, ezekből tetszetős egyedi dekorációt alkothatunk megrendelőink számára.

Keressen bennünket bizalommal!

Szívesen állunk szaktanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére.

Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka Szeged Makó Szentes, Csongrád Megye

Adventi gyertya - Gyertyasziget.eu - Minőségi gyertyák, adventi gyertyák, esküvői gyertyák

A Gyertya Sziget Kft. az Oroszlányban található üzemében díszgyertyák gyártásával, és forgalmazással foglalkozik közel 28 éve. A gyertyáinkat kereskedők részére időpont egyeztetéssel az oroszlányi üzemünkben, illetve Szigetszentmiklóson a Flóra Hungária Kft. 4-es helyén értékesítjük! Webshop-t jelenleg csak az "Esküvői kollekció" termékcsoportunkból működtetünk a adventi gyertya oldalunkon!

esküvői gyertya és adventi gyertya

Nemzetközi költöztetés Frankó Teher módra

Költöztető Cégünk a Franko költöztetés 25 éve kizárólag teljes felelősség vállalással, és komplett garanciával végzi a belföldi, és nemzetközi költöztetéseket egyaránt. Nagyon ritkán hibázunk, ezt elmondhatjuk több mint két évtizednyi, és közel 20.000 elvégzett költöztetés tapasztalata alapján. 

nemzetközi költöztetés és bútorszállítás franko teher

Auto Aesthetik Kft. - Autómosó és autókozmetika Sopron

Az Auto Aesthetik Kft. autómosó és autókozmetika Sopron komplex szolgáltatással várja minden régi és új ügyfeleit a hét minden napján Sopron városában. Telefonos bejelentkezésre is van lehetőség. Szolgáltatásaink széleskörű megoldást kínálnak ügyfeleink igényeire. Az egyszerű autómosás, vagy porszívózástól kezdve a teljes belső kárpittisztításon, bőrtisztításon keresztül a gépi polírozásig. Míg autóját tisztítjuk Ön akár bevásárolhat, ügyeit intézheti az üzletházban. Nekünk az a legfontosabb hogy Ön elégedetten távozzon és legközelebb is minket válasszon!

autómosó

Klíma telepítés akció, klíma beszerelés ára

Az akciós klíma beszerelési ár tartalmazza az összes szükséges szerelvényt, elektromos kábelt, dekorcsatornát és a munkadíjat - Budapesten és Pest megyében

klíma, klímaszerelés Budapest, klíma karbantartás Budapest

Kismotorgumi.hu - Motorgumi, robogó gumi

Motorgumi webáruház és motorgumi szervíz. Válogass webáruházunk többezer termékes kínálata közül. a chopper gumiktól a mezőgazdasági gépenek keresztül egészen a kis téli robogó gumikig!

motorgumi-szerviz

Swat Group - Birtokvita, követeléskezelés, rendezvénybiztosítás

Társaságunk 2011-ben alakult, ami teljes körű személy- és vagyonvédelmi, követeléskezelési és magánnyomozói szolgáltatást nyújt megrendelőinek. Valamennyi megbízást korszerűen kiképzett, állami vizsgát tett, megfelelő jogi ismeretekkel rendelkező személyek látják el.

birtokvita, követeléskezelés, rendezvénybiztosítás

Aivarex Kft. | üveggyöngyszórás, vízsugaras vágás, légtechnika gyártás

Az Aivarex Kft. elődje az Aivarex Bt. 1995 ben 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként jött létre, majd 1997-ben a dinamikusan növekvő forgalommal összhangban, a tulajdonosi szerkezet megőrzése mellett Kft - vé alakult.

A fő irányvonal mindvégig a rozsdamentes acél megmunkálása volt, ezen belül is az élelmiszeripari gépalkatrészek, tartozékok beszállítása szakosodtunk.

üveggyöngyszórás, vízsugaras vágás, légtechnika gyártás

Weboldal készítés és keresőoptimalizálás a webnavitól

Egy vállalkozás sikerességének elengedhetetlen feltétele a jó weboldal készítés. Legyen Önnek is egy merész vagy éppen letisztult és kifinomult weboldala! A mai világban elengedhetetlen a saját honlap, hiszen az online látogatások/vásárlások rekordokat döntenek évről évre. Weboldal készítés árak.

weboldal készítés és keresőoptimalizálás

0-24 órás duguláselhárítás Budapesten!

Nem működik a piszoár, egyre gyűlik a víz a mosogatóban, nem meri lehúzni a wc-t, ráférne már az aknára egy alapos tisztítás? Minden esetben azt javasoljuk, hogy semmiképpen se fogjon hozzá saját maga a javítási munkálatokhoz, helyette telefonáljon nekünk és bízza ránk a duguláselhárítást! Csatorna tisztítás Budapest.

duguláselhárítás

Nova-Sun Fitnessterem - aerobic 13. kerület

Minőségi budapesti fitnessterem, aerobic kezdőknek és profiknak. TECHNOGYM gépekkel felszerelt légkondicionált fitnesz termünkben lehetőséged van a leghatékonyabb zsírégető (kardio) edzés elsajátítására. Diák, nyugdíjas és délelőtti kedvezmények, törzsvendégprogram!

fitness terem

Válibor - Szállás a Badacsony szívében

Köszöntöm! Váli Péter vagyok. Gyerekkoromtól a gasztronómia világában élek. Már tízévesen saját étteremről álmodtam, ahol én alkothatom meg az ételeket, azokhoz én válogatom össze a piacon a friss nyersanyagokat. Borkóstoló Balaton program. Régi álmom a szőlőbirtok is: az itt termelt boraimat az étteremben az általam kreált ételeimmel tudnám kínálni! Vendégház Badacsony. Badacsony a szülőföldem, ahol a borkóstolás a történelem részévé vált. E nemes hagyományokat megőrizve és tovább örökítve szállás és borrendelési lehetőséget biztosítunk látogatóinknak, illetve szállás Badacsony szívében.

borrendelés

A Het-Band Kft. nyíregyházi barkácsboltjában az alábbi termékeket forgalmazzuk: csapágyak, kötőelemek, csavarok, anyák, elektromos gépek, kézi szerszámok.

A Het-Band Kft. barkácsboltjában - néhányat felsorolva - az alábbi termékeket forgalmazzuk:
Termékeink között szerepel csavar, csavaranya, alátét, szegecs, menetes rúd, csapágy, fúrószár, különféle kemikália és egyéb kötéstechnikai elem. Választékunk több, mint 10.000 tételt tartalmaz a DIN és ISO szabvány szerinti kötőelemekből, rögzítés technikai szerelvényekből, valamint kéziszerszámokból.
Vállalatunk két évtizedes, a kötőelemek forgalmazása területén szerzett tapasztalatával, mára a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.Üzletpolitikánk fő célja a vevőink tökéletes elégedettségének elérése. Ennek érdekében folyamatosan monitorozzuk vevőink vásárlási szándékát, és biztosak vagyunk benne, hogy minden rögzítés technikai és egyéb igényüket maximálisan ki tudjuk elégíteni. Választékunkat folyamatosan bővítjük mindig szem előtt tartva a kiváló minőséget is. Lakossági és közületi vevőink egyaránt megtalálják a számukra szükséges terméket, legyen szó általános vagy speciális csavarról, zárról vagy bármi általunk forgalmazott áruról.
Csapágy, Csavar, Szerszám Szaküzletünk Nyíregyházán a Kállói út 77. szám alatt helyezkedik el, és INGYENES parkolási lehetőséget kínálunk kedves vásárlóinknak.
 

kötőelem, csavarbolt, csapágy

epitesimuszakiellenor.eu | Műszaki ellenőrzés Budapest

Amikor életünkben fontos döntések elé kerülünk és szeretnénk megfontoltan cselekedni, előtte informálódunk tapasztaltabb ismerőstől, szakemberektől. Házépítésnél, bővítésnél, vagy ingatlan vásárlásnál, szakértőre lehet szüksége, hogy azt kapja, amire leszerződött. Ingatlan vásárlásnál elengedhetetlen, hogy tájékozódhassunk az ingatlan tényleges állapotáról, így elkerülhetőek a nagyobb hibákból adódó gondok, idegeskedések. A profi műszaki ellenőrzés megtérül, akár bővít, akár vásárol. Műszaki ellenőr Budapest - epitesimuszakiellenor.eu

műszaki ellenőrzés Budapest

Sos villanyszerelés, villanyszerelés hibaelhárítás

Az év minden napján 0-24 óráig fogadjuk ügyfeleink bejelentéseit, bejelentéstől számított 1-2 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását,2-3 órán belül akár Pest megye egész területén. A legkisebb javításokat is elvállaljuk. Meglepetések nélküli non-stop villanyszerelő, garanciával.

villanyszerelés

Cégünk ( korábban : Policoop - Finn Szauna Kft. ) több mint három évtizede foglalkozik szaunák építésével!

Partnerünk, a finn HARVIA OY - mely 72 országra kiterjedő exportjával Európa vezető infra szauna gyártója - kiváló termékei és a mi sokéves tapasztalatunk biztosítja szaunáink magas színvonalát és hosszú élettartamát.
Több ezer ügyfelünk mellett, számos közületi intézményben is minket választottak, mert hagytuk magunkat átformálni és a múlt valamint a jelenkori térben tökéleteset alkotni. Kreatív hatással van ránk a tér, fény és a színek, melyeket különféle tárgyakkal tudunk egy térben elhelyezni. Milyen hatással vannak ránk a terek, a fény, a színek, a tárgyak? Fontos számunkra az interakció, hogy megfelelően alakítsuk életterünket, s ezen keresztül életminőségünket.

szauna építés, szauna kályha, infra szauna

Keresőoptimalizálás a Dbweb.hu weblaponWeboldal készítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás

Az online világ gyorsan változik, követni szinte lehetetlen, de Önnek nem is kell ezt tennie!

A keresőmarketing piacon a leghatékonyabban elkészítjük cége digitális ujjlenyomatát professzionális módon, mert mint mindenhol, az üzleti életben is az első benyomás számít és ez különösen igaz a keresőoptimalizálás világában is.

Keresőmarketing, keresőoptimalizálás

Doktorzár - Zárszerviz Győr, Zárjavítás Veszprém, Zárcsere Dunaújváros

A DOKTORZÁR célja Ügyfeleink biztonságára és Ügyfeleink értékeinek, tulajdonaiknak védelmére szolgáló zár, ajtó beszerelést, javítást, felmérést a lehető legjobban kivitelezni! Minőségi termékekkel dolgozunk! Amikre teljeskörű garanciát vállalunk!

Zárszerviz Győr, Zárjavítás Veszprém, Zárcsere Dunaújváros

Demibeton.hu - Beton és betontermékek eladása

Cégünk, a Bravó Beton Kft. 400 köbméteres kapacitással rendelkezik. Teljes gépparkot üzemeltetünk. A beton gyártása mellett különböző termékeket is (járdalapok, szegélyek, zsalukövek, támfalak) gyártunk, melyekre egyre több a kereslet. Éves szinten betonkiadásunk meghaladja a 20 000 köbmétert, betontermékeink pedig a 250 000 darabot. Jelenleg 3 500 megrendelőnk van, de szeretnénk a jövőben létszámukat növelni.

beton bedolgozás

Geolink 3D lézerszkennelés. - 3D laser scanner, 3D laser scanning, 3D vermessung

Cégünk innovatív felmérési módszereket igénylő feladatok ellátására specializálódott. Célunk olyan modern technológiák alkalmazása, melyek az idő és költségigényes felmérési technikákat váltják ki, ezzel növelve a megrendelőink munkájának hatékonyságát. Alapszolgáltatásunk a háromdimenziós szkennerrel történő felmérés, valamint a mért adat többcélú feldolgozása. A módszer előnye, hogy kevés időt igényel, a teljes térszínt rögzíti, színes kép is létrejön és a pontosság elérheti a két millimétert.

3D laser scanner, 3D laser scanning, 3D vermessung

A Kofa 2003 Kft. 2003-tól foglalkozik ágyak, francia ágyak, matracok forgalmazásával. Cégünk korrekt ár/érték arányú termékei országosan is kaphatóak.

Cégünk közel 10 éve alakult meg Monoron. Úgy érezzük az elmúlt évek alatt elég szakmai tapasztalatot szereztünk, a fenyõ illata az asztalosipar szépsége kellõ elhivatottságot és kitartást adott ahhoz, hogy kritikusan tekintve munkánkra és szem elõtt tartva ügyfeleink visszajelzéseit dinamikusan fejlõdhessünk. Matrac, ágy, ágykeret blog cikkek !  Így sikerült megszereznünk a mai követelményeknek megfelelõ technológiát és minõséget szem elõtt tartva a korrekt ÁR-ÉRTÉK arányt.

bútor, fabútor, ágy, ágyak, ágykeret, matrac, francia ágyak, komódok, asztalok, szekrények

Mona Lisa Esküvői Ruhaszalon és Kellékszaküzlet, Nyíregyháza, Mori Lee, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Victoria Jane, Rainbow, Héjja

Mori Lee,Ronald Joyce,Madeline Gardner menyasszonyi ruhák hivatalos forgalmazója.Telt alkatú menyasszonyok Mori LeePLUS SIZE kollekciójából választhatnak

Kollekciónkban megtalálhatóak fehér és ekrü menyasszonyi ruhák, menyecske ruha, díszítésmódjukat tekintve kristállyal, ékkővel díszített, valamint a nemesen egyszerű, elegáns szabással, minőségi alapanyagokkal kombinált modellek egyaránt. Válasszon vőlegény öltöny kínálatunkból !

Mona Lisa Esküvői Ruhaszalon és Kellékszaküzlet

Kisteherautó bérlés, ponyvás teherautó bérlés | Accord Bt.

Cégünk 2011 óta foglalkozik személyautók, kisteherautók és kisbuszok bérbeadásával, rövid és hosszútávon egyaránt. Autókölcsönzőnk azon ügyfeleinknek ad megoldást, akik olcsó bérelhető autót keresnek. Fontosnak tartjuk, hogy az autóbérlés sokak számára elérhető szolgáltatás legyen.

kisteherautó bérlés, ponyvás teherautó bérlés, platós teherautó bérlés, iveco bérlés

Hidvégi-Hús Kft - Hús nagykereskedelem

A Hidvégi-hús Kft. egy száz százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami már közel harminc éve képviselteti magát a hazai hús- és élelmiszerpiacon. Európai követelményeknek megfelelő húsfeldolgozó üzemünkben állítjuk elő termékeinket, melyek személyre szabható ízesítése gondoskodik az elégedettségről. Cégünk specialitása a Bárányhús, Malachús, Baromfihús, és különböző Vadhúsok. Számos elégedett ügyfelet tudhatunk sorainkban.
Rendeljen hús nagykereskedésünkből, a minőség garantált


 

Malachús

CNC megmunkálás, CNC marás

Vállalkozásunk kis és nagyobb szériás egyedi gépalkatrészek gyártásával, felújításával foglalkozik. ezen kívül profilunkba tartozik egyedi öntőszerszámok tervezése, kivitelezése ill. legyártása. Gyakorlott szakember gárdánk, korszerű munkagépeink biztosítják a minőségi munkát, ügyfeleink teljes megelégedésére. Az alkatrészek tervezéshez Solid Edge ST8, a programozáshoz Edgecam szoftvert alkalmazunk. A gyártás saját üzemcsarnokunkban, CNC fémmegmunkáló gépeken történik, Gödöllő városában.

cnc

Liftreklámok.hu - Plakátok, melyek 20.000 emberhez jutnak el!

Napjainkban a városi emberek túlnyomó többsége lakótelepeken, többemeletes házakban él és lifttel utazik. De nemcsak Ők, hanem ismerőseik, rokonaik, barátaik, üzlettársaik is sok meddő időt töltenek a liftekben. Ezért úgy gondoltuk, hogy ezt a kis időt hasznosan is el lehetne tölteni. Fel-leutazgatás közben böngészhetnek és ezzel új információkra, ötletekre tehetnek szert a LIFTREKLÁM-mal.A lakosok döntő többsége (79%) felfigyel ezekre a liftreklámokra. Közülük minden harmadik vásárol is egy-egy frappáns hirdetés hatására, és a megkérdezettek egyöntetűen a legkevésbé bosszantó reklámformaként tartják számon.

Liftreklám Győr

Aquaflex.hu | Fittingek, Csaptelepek

Az AQUAFLEX nevében hordozza a rugalmasságot, mely nem csak a flexibilis csőre, hanem a cég egészére vonatkozik. Megbízható, gyors és rugalmas partnerre talál, ha minket választ. Cégünk minden törekvését vevőink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálása irányítja. Számunkra a legnagyobb érték a vevőink bizalma.

csaptelep

DBR Költöztetés Budapest - Költöztetés, Lomtalanítás, bútorszállítás

DBR Költöztetés: Az elmúlt 10 évben folyamatosan igyekszünk fenntartani a legnagyobb szakmai színvonalat. Nem titkolt célunk, hogy a DBR Költöztetés Budapest egyik legelismertebb és leginkább ajánlott költöztető vállalkozásai közé kíván tartozni. Ezért nálunk fontos a megbízhatóság és a bizalom! Meghallgatjuk és odafigyelünk az ügyfél elvárásaira miközben pontosan megtervezünk minden egyes lépést a munka során. A DBR Költöztetés teljes körű szolgáltatást nyújt, legyen az akár szállítás, költöztetés, bútorszállítás, vagy lomtalanítás. Ezeken kívül cégünk portfóliójában szerepel a nemzetközi szállítás és nemzetközi költöztetés is.

DBR költöztetés

Alumínium redőny Budapest, szalagfüggöny Budapest - Király Árnyék Kft.

Szalagfüggönyök széles választéka Budapesten. Ha szeretne árnyékolástechnikai rendszereket, alumínium redőnyöket vásárolni akkor keressenek minket bizalommal. Kedvező áron megvásárolható redőnykapuk, reluxák, roletták, napellenzők, rovarhálók. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az árnyékolástechnika világában. 

Alumínium redőny Budapest, szalagfüggöny Budapest

CNC marás, CNC megmunkálás, CNC fúrás - Easturn.eu

Fő tevékenységeink közé tartozik többek közt a CNC megmunkáló, CNC forgácsolás, és a CNC marás. Cégünk szakértő csapata CNC megmunkálással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt, az ipar minden területére. Megmunkálunk különféle alapanyagot, fémek és egyéb nyersanyagok. Szolgáltatásainkat ajánljuk: CNC marás, CNC fúrás, CNC megmunkálás. CNC forgácsoló területen kínálunk költséghatékony, magas színvonalú megmunkáló szolgáltatásokat. Szakmai tanácsadás, tervezés, prototípus gyártás, és más mérnöki szolgáltatásokat, amelyekkel időt és pénzt takarítunk meg az ügyfeleinknek. Ajánlunk továbbá környezetbarát megoldásokat is, illetve kiváló minőségű forgácsoló megmunkálást. Egy század milliméter is számít! Ha CNC marásról, alkatrészgyártásról van szó.

cnc marás, cnc megmunkálás, cnc fúrás

Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest és autóbérlés Budapest. Béreljen Ön is közép és felső kategóriás autókat. Hívjon minket!

Autókölcsönzőnkben bérautót egyszerűen, gyorsan és kedvező feltételekkel kölcsönözhet! Alsó-, közép-, nagykategóriás bérautók, egyterűk, kisbuszok, utánfutók!Ne feledje Budapesti autókölcsönző a XV. kerületben, a Busz plusz autókölcsönző!

Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest, autóbérlés Budapest

Nemzetközi légi szállítmányozás, tengeri szállítmányozás

Skygate Transport Kft. Szolgáltatásaink közé sorolhatjuk az áru teljes körű vámügyintézését, csomagolását, door-to-door szállítást mindhárom fuvarozási módozatban, nemzetközi szállítmányozás, non-stop elérhetőséget biztosítva mobiltelefonon, normál és különleges kezelést igénylő áruk továbbítása esetén.

nemzetközi légi szállítmányozás

Zárcsere Budapest - Ajtozar.hu: Non-stop ajtózár csere Budapesten és környékén!

Nincs annál rosszabb, amikor az ember kizárja magát otthonról, vagy netán beletöri a kulcsot az ajtózárba.
Cégünk egyik fő profilja az ilyen akut esetekre való azonnali reakció: kiszállás és segítségnyújtás, ajtózár nyitás, zárszerelés, zárcsere Budapest és környékén.
Munkánk során ajtaját nem roncsoljuk. Hívásától számított akár 1 órán belül kiérkezünk a helyszínre!

zárcsere budapest

Unio-Bau Hungary: Mixerbeton szállítás

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk termékeinket és szolgáltatásainkat: mixerbeton ! Célunk, hogy ismertessük Társaságunk azon üzletpolitikáját, miszerint minden apró részletet megosztunk vevőinkkel: nincsenek „rejtett költségek”, felesleges folyamatok. Elkötelezettek vagyunk partnereink elégedettsége iránt, ezért mindig csak azt ajánljuk Önöknek, ami a munkájukhoz valóban szükséges és elengedhetetlen. 

mixerbeton

Hajdúnánási Televízió || Hajdúnánás legfrissebb hírei

A Hajdúnánási Televízió minimum heti 5,5 óra saját gyártású műsorral jelentkezik. A műsorok hétfőtől péntekig 19 órakor kezdődnek, melyek ismétlését minden másnap 10 és 15 órai kezdettel láthatják a nézők, továbbá műsorainkat honlapunkon bármikor visszanézhetik. A képújság bejátszása a műsorok sugárzásán túli időben történik. Ebben közérdekű információk, közlemények, programajánlók és hirdetések váltják egymást. A képernyő alján futó inzertben folyamatosan információk láthatók. A Hajdúnánási Televízió működésére a közösségi – médiaszolgáltatókra vonatkozó előírások irányadóak.

Hajdúnánási Televízió

Hernádi Kft. - Ablak és Árnyékolástechnika

Belső és külső árnyékolók, szúnyogháló, garázskapu - minden, ami ablak- és árnyékolástechnika!. Bemutatótermünkben vagy telefonon minden felmerülő kérdésben szívesen állunk rendelkezésre. Dolgozóink előzetes egyeztetés alapján helyszíni felmérést végeznek. Bemutatótermünk hétfőtől péntekig 8-16 óra között tart nyitva.

Hernádi

Complector Consulting | adótanácsadás zalaegerszeg - könyvelés zalaegerszeg

Minden vállalkozás életében eljön az idő, amikor meg kell hoznia a döntést, miszerint saját alkalmazott könyvelőt foglalkoztat, vagy kiszervezi a számviteli feladatok elvégzését. A könyvelés megszervezése komoly döntés, hiszen gazdasági, üzleti racionalitásoknak kell megalapoznia. A külsős könyvelés jelentős előnyökkel jár, ugyanakkor bizalmi feladatról van szó. Költség oldalról szemlélve a szerződéses könyvelés - kiszervezés jelentős költségcsökkentéssel társul, és, ezzel egyidejűleg a bizalmas adatokkal való visszaélés lehetősége is csökken. A független külső könyvelő cég mellett szól az egyik legmegalapozottabb érv, miszerint automatikusan megvalósul egy elfogulatlan ügyviteli-könyvelői kontroll, továbbá nem elhanyagolható a halmozott szakmai tapasztalat tanácsadásra való felhasználhatóságának vitathatatlan lehetősége sem.

adótanácsadás zalaegerszeg, könyvelés zalaegerszeg

Bobcat Budapest, Földmunka Budapest, Munkagép szállítás belföld - Max Motion Kft.

Vállalkozásunk fő tevékenységei a bobcat, földmunka és munkagép szállítás belföldön. A tevékenységeink egymásra épülésének köszönhetően cégünk fejlődése töretlen. Munkatársaink egytől egyig jól képzett, illemtudó, segítőkész,céltudatos szakemberek jó probléma megoldó képességgel! Gép parkunkban kicsitől a nagy munkaeszközig minden megtalálható. Széles körű szakmai és alvállalkozói ismeretségünknek köszönhetően rövid határidőre és korrekt árakra vállaljuk el megbízatásaink!

Bobcat Budapest,Földmunka Budapest,Munkagép szállítás belföld

Lamivill.com - Mikrokapcsolók, ipari mikrokapcsolók, végálláskapcsolók

A Lamivill Bt azonnal raktárról biztosítja a vevő igényének megfelelő mikrokapcsolót, ipari mikrokapcsolót, végálláskapcsolót, mágneskapcsolót, készülékkapcsolót, relét. A rendelés mennyiségétől független, akár 1 darabos, de több 100 darabos rendelés esetén is.

ipari mikrokapcsoló

Stelma könyvelés

Teljes körű és naprakész könyvelő szolgáltatás nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Nemzetközi tapasztalataink és hálózatunk alapján külföldi tulajdonú társaságok teljes körű könyvelő és adminisztrációs feladatainak ellátását is eltudjuk látni.

Könyvelés Budapest

Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás garancia, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás. Cserépkályha építése, kemence és kerti konyha építése, javítása, átrakása. Kémény építés, falvésés, áthidaló berakás vakolással, javítással falba épített kályháknál. Csikótűzhely, sparhelt, hordozható cserépkályha építése. Régi és antik cserépkályha átrakás, javítás, csempe pótlás. Vállaljuk cserépkályhák felépítését, bontását, helyszínre szállítását egész Európa területén.
Minden általam épített kályhához garancialapot és használati útmutatót adok. Nem csak szóbeli garanciát vállalok!

cserépkályha tisztítás és javítás, átrakás

Virágküldés, virágrendelés, virágfutár Budapest

Születésnap? Névnap? Akár csak egy apró kedvesség, egy jel, hogy gondol rá? Kínálatunkban az év minden napján megtalálja a tökéletes virágcsokrot! Csak válassza ki az önnek tetszőt, tegye be a kosárba, adja meg a címet, és már küldheti is!
Budapesten akár egy órán belül szállítunk!

Virágfutár és virágküldés budapest

Az Anildia Kft. vállalja lakások felújítását, festését, aszfaltozást és térburkolást Budapesten. Ha nem biztos önmagában, bízza lakása felújítását ránk !

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat. Aszfaltozás, útépítés Budapesten. Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Festés, lakásfelújítás Budapest, aszfaltozás

A Beorna Kft. megfizethető áron végez tetőfedést. Specialitásunk a cserepes tetőfedés, Lindab tetőfedés kivitelezése. Kiváló minőség, megfizethető ár.

Szeretnénk Önt bevezetni a problémamentes tetők világába! Cégünk vállalja tetőjének teljes felújítását, átfedését, csarnokok építését, falcolt tetők kivitelezését, díszműbádogos munkák készítését I. osztályú minőségben!

Cserepes tető, tetőfedés, Lindab tető, tetőléc, szegélyek, cserepes lemez, tetőfólia, kötőelemek

Bujtosiklinika - Lézeres szőrtelenítés, kézsebészet, ízületi panaszok

Orvosi diplomámat 1999-ben szereztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Nyíregyházán kezdtem dolgozni rezidensként a Jósa András Kórház Bőrgyógyászati Osztályon.. A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 3 év gyakorlatot töltöttem, ahol bőrsebészeti betegek és égési sérültek ellátásában is részt vettem. Szakvizsgám megszerzése után a Nyíregyházi Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetben dolgoztam, rendszeresen részt vettem tanfolyamokon, kongresszusokon előadóként is. 2015-ben szereztem adjunktusi címet.

lézeres szőrtelenítés Nyíregyháza, kézsebészet Nyíregyháza, ízületi panaszok Nyíregyháza, esztétikai beavatkozások Nyíregyháza

Kar - Plaszt 2000 Kft || tejszállító tartály, tej tároló, csurgalékvíz, öntöző tartály

Műanyag tartályok előnye a könnyűségükben rejlik, kisebb a szállítási és telepítési költség.A műanyag tartályok igen ellenállóak, a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően.A felhasználási cél határozza meg a felhasznált alapanyag fajtáját „PP” vagy „PE”.A „PP”magasabb üzemi hőmérsékletet képes elviselni, a „PE” UV stabil ennek megfelelően szabadban is használható.Mindkét alapanyag rendelkezik élelmiszeripari minősítéssel, így az élelmiszeripar számára is készíthetünk műanyag tartályokat, tárolásra keverésre szállításra. PP medence.
 

tejszállító tartály, tej tároló, csurgalékvíz, öntöző tartály

Fess-szobafestő.hu: Szobafestés Budapest

A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése. Mi is erre törekszünk! Célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit. Több éves tapasztalat áll mögöttünk és ezt felhasználjuk, hogy minőségi munkát végezzünk. Sok gondot szokott okozni a festés után maradt festék foltok feltakarítása? Mi erre is ügyelünk. A bútorokat letakarjuk, a padlót megóvjuk! A festékcseppeket felmossuk. Magunk után tisztaságot és rendet hagyunk. Ezzel is megkönnyítve az ön dolgát. Gipszkartonozás Budapest szolgáltatás.

szobafestés budapest

Melorin Kft. - Esküvői cipő, menyasszonyi cipő, menyecske cipő

Diavatos modellek, nemzetközi márkák és figyelmes kiszolgálás. Ezzel várunk Budapest közponjában található üzletünkbe. Mennyasszonyi és menyecske cipők illetve örömanya lábbelik széles választékban egy helyen. Cégünk kizárólagos képviselője a Cathy és az Arturo Vicci márkának. Cipőink 35-41-es méretig kaphatók.

esküvői cipő, menyasszonyi cipő, menyecske cipő

1995 óta tartozik fő tevékenységeink közé a minőségi kefék gyártása: kefe, ipari kefe, ecsetek, drótkefe, festő ecset. Keressen meg minket bizalommal.

Cégünk 1920-ban Nagypapám által alapított kefe- és ecset szaküzlet - családi vállalkozására épül. Jelenlegi cégformában 1995 óta működünk.Természetesen sok fejlesztéssel jutottunk el a mostani termékválasztékig és termelékenységig.

kefe, ipari kefe, ecset, drótkefe, festő ecset

Joebutor.hu - Új franciaágy és elemes konyhabútor akció!

A Joebutor.hu bútor webáruház azért jött létre, hogy Önnek gyorssá és kényelmessé tegye a bútor választást. Az általunk forgalmazott bútorok kedvező áron elérhetőek mind az olcsó bútort keresők, valamint a magasabb kategóriájú bútorokat keresők számára egyaránt. Franciaágyak számtalan szövettel, elemes konyhabútorok, gardrobok, új szekrénysor olcsón, ülőgarnitúrák mind-mind szerepelnek kínálatunkban. Akár a klasszikus bútorok, akár a letisztult, minimalista formák, állnak közel Önhöz, nálunk megtalálja azt a bútorkollekciót, ami illik az Ön otthonába. Oldalunkon folyamatosan frissülő kínálattal, újabb és újabb akciókkal várjuk az érdeklődőket.

új gardrobok olcsón

Nemzetközi költöztetés az ember eszével és az elefánt erejével

Munkatársainkkal több, mint 17 éve gyűjtjük az Ön számár oly értékes költöztetői, szállítói és nemzetközi költöztetői tapasztalatunkat, s bátran elmondhatjuk, minden elképzelhető helyzettel volt már szerencsénk találkozni és megbirkózni. Akkor is teljes körű segítői vagyunk, ha magánszemélyként keres meg minket s akkor is, ha céges nagyságokban kell gondolkodni. Cégünk legfontosabb elve, hogy gyors, megbízható, precíz munkánkkal levegyünk minden terhet megbízóink válláról és ezen elvből akkor sem engedünk, ha nemzetközi költöztetés–ről, szállításról van szó.

nemzetközi költöztetés

Köszöntjük Önt a NEOSIL Kft. weboldalán. Vegyi anyag nagykereskedelmi cégünk kínálatában az alábbi termékkörök találhatóak meg: szilikon, tömítő, acryl, purhab, ipari spray, ragasztó, fólia, szalag...

Cégünk célkitűzése, hogy a Magyarországon működő kis-, és nagykereskedőket, vég-, és ipari felhasználókat világszínvonalú és a legújabb fejlesztésű termékekkel lássa el. 1994 óta foglalkozunk vegyi anyag nagykereskedelemmel, így bizton számíthat szakértelmünkre, segítségünkre a termékválasztásban. A piac meghatározó szereplőjévé kívánunk válni folyamatosan bővülő saját márkás termékeinkkel (United Sealants ’n Sprays), melyekkel a magyar kiskereskedelmi forgalmat és a magyar vállalkozókat kívánjuk erősíteni!

neosil, vegyi, nagykereskedő, szilikon, purhab, ragasztó, ipari, spray, tömítő, fólia, szalag, barkácsgép

Bókablak - Bejárati ajtó csere, műanyag ablakok és ablakcsere Budapest

A Bók-Nyílászáró Kft. fő profilja a nyílászáró értékesítés, nyílászáró beépítés (ablakcsere Budapest), beépítés utáni kőműves munkák elvégzése. A nyílászáró beépítést végző szakembereink odafigyelése miatt a műanyag nyílászáró épségben érkezik meg az adott helyiségbe.

műanyag ablakok budapest, ablakcsere budapest, bejárati ajtó csere budapest, nyílászárók forgalmazása, nyílászárók beépítése

Autokopf - Hengerfej javítás Budapest

Hengerfej szétszerelése, előmosása -nyomáspróba – a hengerfej repedés vizsgálata, üzemi hömérsékleten -a kopott, cserélhető alkatrészek (szelep, szelepveztő, szelepfészek, szelepemelő tőke,előkamra, vezérműtengely) műszeres mérése, hiba megállapítás

hengerfej javítás

MMM Controll Bt. - Teljeskörű könyvelés XIV. kerület, Zugló

Kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése a számviteli törvény és az adótörvények naprakész tudásával!

Könyvelés XIV. kerület zuglóban

ZMablak.hu | Ablakcsere, ablakbeszerelés

Energiatakarékosság? Műanyag nyílászáró a neved!
A legújkeletűbb megoldás, mely azonban már múlttal rendelkezik: kipróbált, tapasztalatok alapján továbbfejlesztett, tökéletesített.
A mai világban az egyik legmegfelelőbb opció – hiszen olyan követelménynek felel meg, melynek kérdésköre a mai világunkban igen égető: ez pedig a környezetvédelem. Egyáltalán nem mindegy, mennyi energiát használunk fel az épületen belül és mennyi jut a kültérbe. A cél az égéstermékek csökkentése. Emellett foglalkoznunk kell a pénztárcánkkal is: mennyi pénz marad benne havi szinten, amennyiben műanyag nyílászárókat használunk?

ablakbeszerelés

Önnek is salétromos, penészes a fala ? Cégünk fő szolgáltatásai: falszigetelés, falszárítás, injektálás. Keressen minket bizalommal!

Penészes, salétromos a fal? Mállik a vakolat? Dohos szag van a lakásban? Itt az ideje a falszigetelésnek! A falak vizesedése komoly károkat okozhat a lakás szerkezetében és egészségünkben is. A penészes lakásban élőknél idővel komoly légúti megbetegedések (asztma, allergia stb..) jelentkezhetnek. A fal kapillárisain át felhúzódó talajvíz hamar lakhatatlanná teheti a lakást. A falszigetelés elengedhetetlen, ha otthonunkat és egészségünket is biztonságban akarjuk tudni.

falszigetelés, falszárítás, injektálás

Tükör készítés Budapest - Bakouveg.hu

Üzletünk és műhelyünk immár több éve a Bláthy Ottó utcában kínálja szolgáltatásait. Keresse nagy múltú üzletünket, ha üvegezésre, hagyományos vagy korszerű hőszigetelt üvegezésre, különleges biztonsági üvegezésre, tükör vagy üvegfalra van szüksége. Az üveg lakásunkban nemcsak az ablakban, ajtókban fordul elő, de képeinkben is. Nálunk több, mint 300 féle képkeretből válogathat stílusa alapján – képei is megérdemelnek egy egyedi keretet. Egyedi zuhanykabin Budapest szolgáltatás.

tükör készítés

Toma Klíma Kft. | Klíma, klíma szerelés, klíma árak

Cégünk 1999 óta lakásklímák beszerelése mellett számos közintézmény és nagyvállalat klíma telepítését is végezte, és a mai napig ellátja ezen berendezések karbantartását. Közületi referenciáink nagy száma biztosíték Önnek, hogy cégünk folyamatosan elérhető lesz. Elvégezzük majd a garanciális javításokat és karbantartásokat, valamint garancia időn túl is még évekig fogunk az Ön rendelkezésére állni.

klíma, klíma szerelés, klíma árak

Hajhosszabbítás minőségi póthajból több éves szakmai gyakorlat, sajátos hajhosszabbítás technikák.

Telefonos vagy személyes bejelentkezés után konzultációnk alkalmával megnézzük, hogy hajad alkalmas-e hajhosszabbításra hajdúsításra. Amennyiben igen, abban az esetben megtörténik a saját hajadhoz illő póthaj és hajhosszabbítás technika kiválasztása.
Fodrászat Budapest. Hajhosszabbításaink során a vendég hajának állapotától tesszük függővé, hogy melyik hajhosszabbítás technikát alkalmazzuk! Általában vendégeink 80%-a a hőillesztés technikát választja, hiszen ez a legdiszkrétebb és láthatatlanabb hajhosszabbítási technika.
Keratinos hajhosszabbításod hordhatod akár felfogva is, hisz nem láthatóak az illesztési pontok.

Besthair Hajhosszabbítás Budapest

Cégünk fő tevékenysége az online pénztárgépek és pénztárgépszalagok eladása, szervizelése és teljes körű NAV ügyintézése.

Járt már az Au Cash Kft. webáruházában ? Ha nem sürgősen látogasson el hozzánk, hiszen rengeteg hasznos eszközt kínálunk vállalkozása számára.

pénztárgép, online pénztárgép, pénztárgépszalag

Bulldog Tshirt - egyedi póló nyomtatás, pólónyomás, pólórendelés

A megrendelő által kiválasztott képeket magas színvonalon, és minőségben nyomtatjuk a pólókra. Különböző technikák léteznek a póló nyomtatás kivitelezésére pl. a transzfernyomás, szitanyomás, valamint az ofszetnyomás. Neked is lehet egyedi pólód saját mintázattal, képpel, vagy logóval ellátva, melyet megmutathatsz az egész világnak, beleértve a barátaidat, családtagjaidat is. A lehetőségek, és ötletek tárháza - amint látod webáruházunkban - szinte végtelen, hiszen csak a Te kreativitásodon múlik mit szeretnél a pólódra nyomtatni.Lehet az akár a kedvenc zenekarod fotója, egy idézet kedvenc dalukból, vagy esetleg egy háziállat képe is. Tünj ki a tömegből, és legyen neked is különleges egyedi pólód! Póló rendelés online.

egyedi póló, póló nyomtatás, pólónyomás, pólórendelés

Budaklíma - invertes klímák, klímaszerelés, klíma karbantartás

Ha már van klíma otthonában vagy irodájában, ne hanyagolja el az éves karbantartást, készüléke élettartama valamint saját egészsége érdekében gondoljon rá időben! Klimatizálással és klíma készülékekkel kapcsolatos tanácsok terén bármikor bátran számíthat ránk. Az ingyenes helyszíni felmérés során, az egyedi adottságokat figyelembe véve, a megfelelő klíma készülékeket ajánljuk. Egyszerű klíma vásárlás.

budaklima
Vegye fel velünk a kapcsolatot!