A régi társasházak felújítása

 

Beázik a tető, elavult a villanyvezeték-rendszer, az ablakok pedig csukva is oyanok mint ha tárva-nyitva állnának a hőmérsékleti szélsőségek előtt?


Gyakran szembesülnek a problémák eggyikével, akik jó pár éve épített társasházban élnek. A gond bármelyik fajta épületnél jelentkezhet, nem „társasház függő", bár az utóbbi építmények „szavatossága" hamarabb lejár. Ha elromlik valami egy társasházban, szinte muszáj azonnal megjavíttatni. A hozzáértők szerint jobb a problémák elé menni, mind sem a felújítást választani. Kérjen árajánlatot fűtéskorszerűsítés szolgáltatásra !
 

Társasház felújítás uniós ingyenhitelből

 

A hiteltörlesztés érdekében meg kell emelni a közös költségeket, ha pedig lennének olyan lakók a közösségben akik nem fizetik rendszeressen a közös költségeket, akkor helyettük is zsebbe kell nyúlni, hogy el lehessen indítani az energetikai korszerűsítést - többek között ez derül ki abból az anyagból, ami rögzíti, hogy jogi személyként a társasházak és lakásszövetkezetek milyen feltételekkel igényelhetnek uniós ingyenhitelt április 24-től.

Legutóbbi cikkeink

Tekintse meg cikkeinket
Vegye fel velünk a kapcsolatot!