Fűtéskorszerűsítés árak, fűtéskorszerűsítés pályázat


A lakások elavult fűtés-, és melegvíz-ellátó rendszerei óriási energiaveszteséget, ezáltal többlet szén-dioxid kibocsátást okoznak. Társasház felújítás, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, fűtéskorszerűsítés pályázat, társasház pályázat szolgáltatások Budapesten és országosan. A háztartások által felhasznált energiának akár 85 százalékát is felemésztheti a fűtés és a használati meleg víz előállítása. 

Az energiatakarékosság fokozását és az üvegházhatású gáz kibocsátás minimalizálására szolgáló épületenergetikai korszerűsítéseket célzó fűtéskorszerűsítési pályázatok megvalósítása költséges, és emiatt gyakran kivitelezhetetlen magánszemélyek számára megfelelő támogatás nélkül a kazáncsereHatékony, energiatakarékos berendezések alkalmazásával Ön is jelentős összeget spórolhat meg. Mindezek mellett a környezet aktív védelméhez is hozzájárulhat, mert a hagyományos energiahordozók használatának csökkentésével a levegőbe jutó káros anyagok mennyisége is jelentősen mérséklődik.
Fűtéskorszerűsítés árak kedvezően tőlünk. Fűtéskorszerűsítés árak felől érdeklődjön kollégáinknál.

Fűtéskorszerűsítés:  Kondenzációs kazán

Minden esetben kínálkozik lehetőség a takarékosságra, ha Önöket hagyományos fűtési rendszerek megtartása mellett dönt – ehhez elegendő meglévő kazánja lecserélése. A kondenzációs kazánok a gázfűtés ma ismert leghatékonyabb és leginkább környezetkímélő módját jelentik.

A kondenzációs kazán legnagyobb előnye a rendkívül magas hatásfok. Az akár 100 százalékot is meghaladó érték abból adódik, hogy ezek a modern berendezések nem csupán a gáz elégetéséből nyert hőt, hanem a füstgázból lecsapódó vízgőz hőjét is képesek hasznosítani.


Fűtéskorszerűsítés árak: Hőszivattyú

Jelenleg az egyik legkorszerűbb fűtési rendszer a hőszivattyú, amely akár teljes mértékben kiválthatja a meglévő fűtési rendszert, így a gázszámlára nem lesz gondja a későbbiekben. Hatékonyságára az is jellemző, hogy egy egységnyi befektetett energiából 3–5-szörös mennyiséget is kinyerhet. Mivel a működéséhez villamos energia szükséges, napelemes rendszerekkel kombinálva teljes egészében megújuló forrásból teremtheti meg otthona fűtési igényét.


Jelen alprogram lehetőséget nyújt a lakosság számára, hogy lakóépületek illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek felújításával hozzájáruljanak az ország klímavédelmi céljaihoz, egyszersmind csökkentsék energiafogyasztásukat és a belőle eredő kiadásaikat – olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által 2017. március 9-én közzétett pályázati felhívásában.

Keresse meg munkatársunkat, és tudjon meg többet a fűtéskorszerűsítés pályázatokról, fűtéskorszerűsítés árak, illetve a hőszigetelés szolgáltatásunkról !

Fűtéskorszerűsítés árak, fűtéskorszerűsítés pályázat

Legutóbbi cikkeink

Tekintse meg cikkeinket
fűtéskorszerűsítés, fűtéskorszerűsítés pályázat

Egy átlagembernek ezzel kapcsolatban azt kell tudnia, hogy az állam a lakásfelújításokat különféle pályázatokkal segíti. Ilyen pályázat lehet például a fűtéskorszerűsítés pályázat, a nyílászáró csere ( ablak, ajtó ) pályázat, a tetőfedőknek kiírt pályázat, illetve a nagy háztartási gépek cseréjére vonatkozó pályázati kiírás is. Az energiatakarékosság fokozását és az üvegházhatású gáz kibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítéseket célzó beruházások megvalósítása nagyon költséges, és emiatt gyakran kivitelezhetetlen magánszemélyek számára megfelelő támogatás nélkül a kazáncsere. Ezzel kapcsolatban azt kell megemlítenünk, hogy 3,5 milliárdos keretösszegű vissza nem térítendő támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium lakóépületek fűtési rendszereinek energetikai korszerűsítésére, illetve a társasház kazáncsere, fűtéskorszerűsítés pályázat programra....

Vegye fel velünk a kapcsolatot!